FlevoFlora assortiment zomer

Maandenlang bloeiplezier met Hebe Addenda

De Hebe Addenda is een mooie zomerbloeier die FlevoFlora in allerlei kleuren kweekt. De bloempluimen zijn er in wit, blauw, paars, roze en rood. Ook zijn er soorten met een bont blad. Hebe Addenda wordt ook wel struikveronica genoemd en is goed te combineren met andere planten. De Hebe Addenda is een winterharde plant en kan zowel in de volle grond als in een pot op balkon of terras. Je hebt maandenlang plezier van de Hebe Addenda, want die bloeit van begin juli tot het begin van de vorst.

Biodiversiteit verhogen met FlevoFlora

Bijen, vlinders en andere insecten zijn dol op de Hebe Addenda. Door de Hebe in je tuin te combineren met andere bloeiende planten verhoog je de biodiversiteit. Met verschillende planten en (fruit)bomen in je tuin kunnen insecten van bloem naar bloem vliegen en daardoor de planten bestuiven met de nectar die aan hun pootjes zit. Die bestuiving is belangrijk om het natuurlijke proces van voedselproductie voor mens en dier in stand te houden.

Samenwerken in Addenda®

Samen met andere kwekers van tuinplanten en de Hebe Addenda werkt FlevoFlora samen onder de naam Addenda® (link naar www.addenda.com). We doen dit om verschillende redenen. Door samen te werken, kunnen we een sterker merk neerzetten en de promotie van onze planten versterken. Ook wisselen we kennis met elkaar uit, waardoor we nog betere kwaliteitsproducten kunnen telen.

Milieuvriendelijk kweken

De Hebe Addenda telen en leveren wij in kweekpotten van gerecycled materiaal. De etiketten zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Naast algemene informatie staat op het etiket een QR-code met verzorgingstips voor de consument. Wij telen op recirculerende teeltvloeren, zodat we beregeningswater en meststoffen kunnen hergebruiken. Heel milieubewust dus.

Assortiment voorjaarsbloeiers FlevoFlora
Assortiment najaar-winterbloeiers FlevoFlora
Assortiment zomerbloeiers FlevoFlora